szolgáltatásaink


5 éjszakás foglalás esetén választható szolgáltatások

Amennyiben a vendégházat legalább 5 éjszakára foglaljátok, úgy választhattok egy ajándék programot, melyet az itt tartózkodásotok során egy előre megbeszélt napon vehettek igénybe.

Amennyiben az alábbi kettő szolgáltatás közül többet is igénybe szeretnétek venni, úgy előzetes egyeztetés mentén, külön díj ellenében természetesen van rá lehetőség.

Kassa transzfer

Látogassatok el a történelmi felvidék fővárosába, Kassára. Kihagyhatatlan élmény tele történelemmel, hangulatos utcákkal, boltokkal, kávézókkal, egy igazi multikulturális város.
Gyermekeknek a Dínó Park is ajánlott.

És hogy egyszerű legyen az odajutás, vendégeinket díjmentesen elszállítjuk a Mikóházától csupán 6 km-re található Alsómihályiba (SK), ahonnan vasúton utazva, a tájban gyönyörködve közelíthető meg Kassa, majd pedig az előre megbeszélt időpontban a vasútállomásról visszaszállítunk benneteket a vendégházhoz. A vasúti menetjegy megvásárlásában természetesen segítséget nyújtunk.
A szolgáltatás díjmentesen választható, ha minimum 5 éjszakára foglaltok szállást az Erdő Hangja Vendégházban. 

Helyi borok kóstolása

A vendégház közvetlen közelében lévő pincesoron helyi borok kóstolására van lehetőség. Mintegy 5-6 féle bor kóstolása közben megismerhetitek a település és a pincesor történetét, igény szerint a helyi pince-gasztronómiával együtt.
A szolgáltatás díjmentesen választható, ha minimum 5 éjszakára foglaltok szállást az Erdő Hangja Vendégházban.

Szolgáltatásiankkal kapcsolatban további egyeztetés az alábbi telefonszámokon történik

+36 20 499 4104 - Enikő
+36 20 583 3221 - Tamás

Térítésmentesen igénybe vehető eszközök, szolgáltatások

Dézsafürdő

Egy fáradt nap után jól esik egy meleg fürdőzés tiszta vízben. Minden vendégnek frissen feltöltött dézsát biztosítunk, melynek a felfűtési ideje: 12 óra.
Külön felár ellenében lehetőség van Parajdi gyógysó használatára, mely gyógynövényes vagy levendulás aromájú.
A tökéletes ellazulás, regenerálódás biztosított.

Egy palack bor

Érkezéshoz egy palack ház bora fogadja vendégeinket. A vacsora mellé fogyasztva vagy akár egy kellemes beszélgetés során fröccsként kortyolgatva ajánljuk baráti szeretettel!

Játékok a házban és az udvaron

Hogy a szórakozás még változatosabb legyen!
magyar kártya, francia kártya, sakk, pingpong asztal, gumilabda, jenga, tollas labda szett

Kerékpár

Fedezd fel kerékpárral a környéket!
A hozzánk látogatók részére tartózkodásuk ideje alatt ingyenes kerékpárt biztosítunk, mind a környék felfedezése céljából, mind a napi közlekedés, bevásárlás céljára. 

Túra tipp

Ami az útikönyvekből kimaradt, érdekes és különleges programok ajánlása.

Bakancs szárítási lehetőség

Az átázott vagy nedves bakancsok, túracipők kiszárítása nagyon fontos a másnapi eredményes és kellemes túra folytatásához.
A szálláshelyen erre egy speciális eszköz segítésgébel biztosítunk lehetőséget. 

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink

Túra transzfer

Ha vendégeink gyalogosan kívánják felfedezni Zemplén csodás hegyeit, napnyugta közeledtével az előre megbeszélt helyen fölvesszük és a szállásra visszaszállítjuk őket.

Mosási lehetőség

A szálláson előre egyeztetett időpontban mosási lehetőséget biztosítunk az esetlegesen elkoszolódott ruhák számára, hogy a további túrázások még kellemesebben teljenek.